Songwriter

Eveline schrijft haar eigen nummers al van kinds af aan. Haar inspiratie hiervoor haalt ze uit het dagelijks leven en alles wat ze om haar heen ziet en hoort. Hierdoor zijn haar nummers herkenbaar voor ieder persoon.  Bent u op zoek naar dat ene nummer, speciaal voor u, of misschien als bijzonder en persoonlijk cadeau voor een vriend/vriendin of geliefde van u? Eveline schrijft dit voor u, op basis van door u aangeleverde informatie. En indien gewenst zingt ze deze ook voor u in.

 

 Eveline schreef eerder al vele nummers in opdracht. Ook heeft zij veel nummers geschreven voor de EP van Pure en uiteraard is ook haar album door haarzelf geschreven en gecomponeerd.

 

Wat klanten over Eveline als songwriter zeggen:

"Eveline heeft voor mijn nieuwe album een nummer geschreven en ik was echt heel erg blij met het resultaat. Ze heeft daarin goed geluisterd naar wat ik precies wou en heeft het thema en de feel die het moest hebben helemaal neergezet." (Sanne Zingt)

 

"Ik heb Eveline gevraagd een nummer te schrijven over onze zoon en pasgeboren dochtertje. Eveline heeft een prachtig nummer gekozen wat geheel past bij de sfeer van het nummer.

De songtekst is helemaal naar wens. Ik heb input gegeven en Eveline gaf me na concept 1 de gelegenheid nog wat aanpassingen aan de tekst te doen. Ik kreeg het idee dat het schrijven van de tekst Eveline gemakkelijk afging.

En dan natuurlijk de zang: Eveline heeft velen tot tranen geroerd met dit liedje. Samen met de tekst en haar fantastische stem is dit nummer iets wat ons heel dierbaar is en zeker ook later voor de kinderen iets speciaals zal zijn." (Evelien Kraakman) 

Vocal producties

Gaat u een cd opnemen of bent u hier al mee bezig en zoekt u iemand die u kan ondersteunen, begeleiden en tips kan geven? Eveline is een ervaren studiozangeres en vocalproducer. Zij weet precies wat uw muziek nodig heeft en hoe u dat in praktijk kunt brengen.  Met haar praktische en duidelijke aanwijzingen, haar frisse ideeën en haar bemoedigende enthousiasme weet ze het beste uit elke zanger(es) te halen.

 Stop Rewind Play

Na zoveel jaren vooral op de achtergrond gewerkt te hebben was het voor Eveline in 2014 tijd om haar eigen solo-album uit te brengen. Dit album, met de naam “Stop, rewind, play”, is een weerspiegeling van Eveline zelf. Een album waarop nuchterheid, luchtigheid en diepgang elkaar afwisselen, zo nu en dan met een knipoog. Op dit album werkt ze samen met Henk Pool, producer en songwriter en onder anderen bekend van het award winnende nummer ‘Testify to love’, en het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’ uitgevoerd door Marco Borsato, waarmee hij platina won. Daarnaast hebben ook Aäron Ayal (bekend van Idols) en Iris Kroes (Winnares The Voice of Holland 2) een mooie bijdrage aan het album geleverd. Alle vocale arrangementen komen van haar eigen hand.

 

De lichte RnB/Popsound met een vleugje soul is Eveline op het lijf geschreven. “Ik heb na zoveel jaren en zoveel ervaringen mezelf goed leren kennen en weet precies waar mijn krachten liggen en waar niet. De keus om nu pas met mijn eigen album te komen is dan ook de enige juiste. Dit ben ik en ik ben er ontzettend trots op.”. 

Eind 2014 won Eveline een zilveren duif award met haar album.

 

 

 

Wilt u meer informatie over songwriting, vocalproducting of wilt u de cd bestellen, neemt u dan contact op via info@evelinemusic.com