Arrangeur

Bent u op zoek naar een fris nieuw geluid voor uw nummer? Eveline is als vocal-arrangeur breed inzetbaar. Geen stijl is haar onbekend. Koorpartijen, backingvocalpartijen, ad libs, of gewoon de leadpartij, u kunt precies aangeven waar u naar op zoek bent.

 

Als vocal arrangeur arrangeerde Eveline o.a. voor Nick en Simon, Musicals in Concert,  Best of Broadway, The voice of Holland, Pearl Jozefzoon, Life@opwekking, Elly en Rikkert en vele anderen.  Tussen 2018 en 2021 was zij één van de creatives van de succesvolle theatershow 'Jeans', waar zij zich uiteraard ook volledig op de vocalen richtte.  Verder arrangeert ze veel voor liveoptredens met verschillende artiesten en uiteraard zijn ook de vocals op haar eigen album door haarzelf gearrangeerd.

 

Wat klanten/collega's over Eveline als arrangeur zeggen:

"Eveline maakt hele goede vocalarrangementen. Dat is denk ik het talent waar ze zich het meest mee onderscheidt. Voor mijn cd’s ‘Altijd’ en ‘Overal’ maakte ze de vocalarrangementen. Daarbij schatte ze goed in wat er bij mijn liedjes paste: ‘less is more’." (Elise Mannah)

 

"Eveline is een erg getalenteerde zangeres. Ze is super muzikaal en dat is goed te horen in haar arrangementen. Ze is daarin heel creatief en ze werkt heel snel. Ik werk in de muziek met verschillende genres en Eveline gaat overal makkelijk in mee, ze is flexibel en breed inzetbaar." (Pearl Jozefzoon)

 

"Met haar sublieme muzikale gehoor en haar opgedane ervaring is ze heel rijk uitgerust om eenvoudig bovenaan de ladder van de professionele sector aan het werk te zijn. Haar muzikaliteit en creativiteit uiten zich in de vocale arrangementen die zij inmiddels voor menig artiest maakt en heeft gemaakt. Waar een nummer misschien al (bijna) compleet klinkt, weet Eveline met haar arrangementen altijd de kers op de taart te leggen, door het net weer een nieuwe laag mee te geven, precies naar de smaak van de opdrachtgever. Maar als je goed luistert, zul je altijd horen dat ze ergens haar eigen twist meegeeft.

Dat is Eveline. Waar zij komt, laat ze haar sporen na. Mensen zullen weten dat zij er geweest is. En met succes, want de tevreden en enthousiaste reacties blijven nooit uit waar Eveline haar stem heeft laten horen, haar arrangementen heeft gebracht of zelfs alleen maar haar gezicht heeft laten zien. Want slechts door een praatje te maken met Eveline krijg je stiekem al een kijkje in haar open, positieve en humoristische manier van leven." (Inge van der Veen)

 

"Ik scrolde, inmiddels al heel wat jaren terug, door mijn facebook filmpjes en bleef hangen bij een filmpje waar ik twee zangeressen en een zanger een belachelijk mooi arrangement hoorde zingen in de vorm van een medley.

Ik bleef luisteren en kwam erachter dat Eveline de arrangeur was. Vervolgens heb ik zo’n beetje alle filmpjes van haar werk gekeken en beluisterd die er op dat moment te vinden waren. Ik was/ ben ontzettend onder de indruk en er zijn heel wat kippevel momentjes gepasseerd.

Ik ken werkelijk niemand die op zó’n manier kan arrangeren en het ook nog eens zelf perfect kan uitvoeren!" (Sanne Zingt)

 

 

Wilt u meer informatie, of een arrangement door Eveline laten maken, stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com


Vocal arrangementen door Eveline: