Vocal coaching

Is zingen jouw passie? 

Heb jij je altijd afgevraagd of je wel alles uit jouw stem haalt? 

Loop je altijd tegen dezelfde problemen aan tijdens het repeteren of tijdens optredens?

Wil je meer leren over wat jij met jouw stem eigenlijk allemaal kan? 

Wil je meer weten over meerstemmigheid? Of samen met jouw vrienden/vriendinnen meerstemmig leren zingen?

Dan ben je bij Eveline aan het juiste adres!

 

Op een leuke, laagdrempelige manier geeft Eveline les, geheel afgestemd op het niveau en de wensen van de leerling. Wil jij bijvoorbeeld leren belten? Of wil je je focussen op ademtechnieken? Of wil je weten hoe je een liedje op z'n allermooist kan zingen d.m.v. het gebruik van stemeffecten? Dan gaan we daar gewoon hard mee aan de slag! 

 

Eveline geeft les in Almere. Maak gerust een afspraak via onderstaand email-adres!  

 

Beginner, of gevorderde? Het maakt niet uit van welk niveau je bent, iedereen is welkom! 
Groepslessen zijn ook mogelijk.

 

Wat leerlingen over Eveline als zangdocent zeggen:

"Eveline is zeer bevlogen en enthousiaste zangdocent die met geduld het beste uit je stem weet te halen. Eveline weet hierbij goed aan te sluiten bij het niveau dat je hebt. Met haar jarenlange ervaring en expertise heeft ze alle kennis in huis en weet ze dit op een laagdrempelige wijze over te brengen. Het maken van afspraken gaat zeer eenvoudig en daarbij is Eveline flexibel en beschikbaar. Mocht je jouw zang naar een hoger niveau willen tillen dan kan Eveline je hier zeker bij helpen." (Johan)

 

"Van zingen bij Eveline word je blij! Ik in ieder geval wel! Eveline is een professionele zangdocente, muzikante, arrangeur en dirigente die haar liefde voor zingen en muziek uitdraagt. Met haar spatzuivere gehoor luistert ze en deelt ze tips en trucs om je zangtalent te vergroten. Ze kan prachtig zingen, voorzingen en inzingen als dat nodig is om te oefenen. 

Zangles bij haar thuis is fijn; een kop thee en je voelt je gelijk thuis. En dan samen aan de slag. ❤️" (Mirjam)

 

Wil je meer informatie over tarieven, de lessen en/of een workshop, of een les/workshop inplannen, stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com

 

Zangworkshop

Een workshop zang voor uw zanggroep, koor, of als bedrijfsuitje? Dit is mogelijk! 

De duur van een workshop kan varieren tussen 1,5 uur en één of meerdere dagdelen. Dit is in overleg af te spreken. 

Op een speelse manier neemt Eveline met de groep de basis zangtechnieken door, gevolgd door het instuderen van een leuk lied, meerstemmig en/of solo, het kan allemaal! 

 


 

 

Wil je meer informatie over tarieven, de lessen en/of een workshop, of een les/workshop inplannen, stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com.