Achtergrond zang

Eveline doet naast soloprojecten ook veel achtergrondzang. Niet alleen is zij een sterke sopraan (ook inzetbaar als alt), maar zij levert waar nodig ook nog alle (andere) partijen aan op mp3-formaat, zodat deze makkelijk in te studeren zijn voor alle vocals.

Eveline gebruikt haar stem als instrument. Door het flexibele gebruik van verschillende stemeffecten weet Eveline altijd te blenden met de artiest en de andere achtergrondzangers, in vrijwel elke stijl en genre.

 

Eveline werkt vaak met dezelfde formatie. Wilt u gegarandeerd zijn van een goede sound, dan kunt u via Eveline ook de andere backingvocals boeken. Uiteraard kunt u Eveline ook inzetten als sopraan in elke andere formatie.

 

Als backingvocal werkt(e) Eveline o.a. voor Pearl Jozefzoon, Nick en Simon, Simone Kleinsma, Willemijn Verkaik, Anouk Maas, Stanley Burleson, Do, Jim Bakkum, Tony Neef, Carolina Dijkhuizen, Elly en Rikkert, Wolter Kroes, Charly Luske, Freek Bartels, Jaco Kaasschieter (Shows & Events), Albert Verlinde (Stage entertainment), The voice of Holland, Nederland zingt, en vele andere bekende en minder bekende nederlanders en/of (tv-)shows.

 

Wat zangers over Eveline als backing vocal zeggen:

"Ik verbaasde me altijd over het bereik van de stem van Eveline. Ze kan zowel heel hoog als laag zingen. En ze heeft veel power in haar stem die ze op de juiste momenten weet in te zetten.  Ze kan erg goed ‘blenden’, d.w.z. ze kan haar stem goed aanpassen aan hoe anderen zingen. Daarmee is ze een hele goede backing vocal en vocalgroup-zangeres." (Elise Mannah)

 

"Eveline is een erg getalenteerde zangeres. Ze is super muzikaal en dat is goed te horen in haar arrangementen. Ze is daarin heel creatief en ze werkt heel snel. Dat geldt ook voor haar werkzaamheden als backing vocalist. Ik werk in de muziek met verschillende genres en Eveline gaat overal makkelijk in mee, ze is flexibel en breed inzetbaar." (Pearl Jozefzoon)

 

 

"Als backing voegt Eveline zich echt naar de artiest. Wederom herken je haar sound en is ze in alle songs waar ze als backing zingt een hele waardevolle toevoeging.

Ik was dan ook vereerd dat ze onlangs tijdens mijn release concert mijn backings heeft gezongen. Je hoeft je als artiest ook nooit druk te maken want met haar achter je komt 't sowieso helemaal goed." (Sanne Zingt)

 

 

 

Wilt u meer informatie, of Eveline boeken als backingvocal, stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com

Luistervideo's