Addition

Zoekt u (live) muziek in welke vorm dan ook? Addition is dé toevoeging voor uw evenement, feest en/of (studio)project.

Vocaal, instrumentaal, of een combinatie hiervan? Als aanvulling op uw al bestaande band, of volledig nieuw samengesteld? Alles is mogelijk! Eveline heeft al vele mensen blij gemaakt met de voor hen precies passende Addition en doet dat graag ook voor u. 
Lees hieronder de verschillende opties. Voor meer informatie kunt u altijd een email sturen naar info@evelinemusic.com.

Addition choir

Addition choir is het projectkoor van Eveline. Bent u op zoek naar backingvocals of een koor voor uw evenement of als achtergrond voor uw cd, project of liveoptreden? Eveline stelt per vraag een koor(tje) samen van het desgewenste aantal in de gewenste stijl. Hiervoor werkt zij alleen samen met Nederlands beste zangers en zangeressen, zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Ook hiervoor maakt Eveline de arrangementen, indien nodig, zelf.

 

Addition choir heeft al vele artiesten blij gemaakt. Zo hebben ze meegezongen op een aantal albums van Nick en Simon en op het nummer ‘Mijn liefde’ van Jandino en Gerard Joling. Ook tijdens live events als 'Kerst met Nick en Simon', 'Beste zangers live in Ahoy', of 'Muziekfeest van het jaar' was Addition van de partij. Daarnaast werkt Addition aan vele tv-programma's mee, zoals The Voice en Nederland Zingt.  Verder hadden ze een goed aandeel  aan cd’s van artiesten als de 3J’s, Tim Douwsma & Monique Smit en Pearl joan. Ten slotte wordt Addition vaak geboekt als live koor voor bruiloften en partijen en andere evenementen. Elke stijl is mogelijk!

 

 

Addition Cocktail

Denkt u aan heerlijke achtergrondmuziek voor tijdens uw diner, borrel, of andere evenement? Dan wilt u misschien liever een kleinere setting. Addition cocktail kan dat voor u verzorgen. Alleen zang en piano, of een goede (contra)bassist, of gitarist? Alles is mogelijk! 

 

 

Addition Feestband

Eveline heeft in de loop der jaren een breed netwerk van professionele muzikanten opgebouwd met wie zij veel samenwerkt.  

 

Bent u op zoek naar een feestelijke coverband voor uw bruiloft of bedrijfsfeest? Dan is Addition feestband wellicht een optie voor u. Deze fantastische band bestaat uit ervaren, goede en professionele muzikanten die werkelijk elke stijl kunnen spelen. 

 

Klik hier voor een voorbeeld van de repertoirelijst van 2022.

 

Wilt u meer informatie, of Addition in enige vorm boeken,  stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com.

 


Luister naar Addition choir