Pearl Joan schrijft over Eveline:

Eveline is een erg getalenteerde zangeres. Ze is super muzikaal en dat is goed te horen in haar arrangementen. Ze is daarin heel creatief en ze werkt heel snel. Dat geldt ook voor haar werkzaamheden als backing vocalist. Ik werk in de muziek met verschillende genres en Eveline gaat overal makkelijk in mee, ze is flexibel en breed inzetbaar.


Elise mannah schrijft over Eveline:

Ik verbaasde me altijd over het bereik van de stem van Eveline. Ze kan zowel heel hoog als laag zingen. En ze heeft veel power in haar stem die ze op de juiste momenten weet in te zetten.  Ze kan erg goed ‘blenden’, d.w.z. ze kan haar stem goed aanpassen aan hoe anderen zingen. Daarmee is ze een hele goede backing vocal en vocalgroup-zangeres. Maar dat niet alleen. Als solozangeres staat ze haar mannetje ook. Ze zingt met veel overgave en waar ze ook zingt: het is altijd steengoed. Als ze covers zingt maakt er een unieke, eigen versie van. Maar ze heeft ook veel eigen liedjes. Dat brengt me op het volgende: Eveline is ook nog eens een begenadigd songwriter. Naast de teksten schrijft ze de muziek ook zelf.  Ik vergeet haast nog het volgende uit te lichten: Eveline maakt hele goede vocalarrangementen. Dat is denk ik het talent waar ze zich het meest mee onderscheidt. Voor mijn cd’s ‘Altijd’ en ‘Overal’ maakte ze de vocalarrangementen. Daarbij schatte ze goed in wat er bij mijn liedjes paste: ‘less is more’.

 


Inge van der Veen schrijft over Eveline:

Eveline weet wat ze wil en is ook zo gedreven dat ze hier volledig voor gaat. Ze grijpt alles aan wat haar kan helpen om haar dromen te verwezenlijken. Op die manier werkt ze met heel veel verschillende mensen samen; bekend en onbekend, stuk voor stuk met groot muzikaal talent.

Met haar sublieme muzikale gehoor en haar opgedane ervaring is ze heel rijk uitgerust om eenvoudig bovenaan de ladder van de professionele sector aan het werk te zijn. Haar muzikaliteit en creativiteit uiten zich in de vocale arrangementen die zij inmiddels voor menig artiest maakt en heeft gemaakt. Waar een nummer misschien al (bijna) compleet klinkt, weet Eveline met haar arrangementen altijd de kers op de taart te leggen, door het net weer een nieuwe laag mee te geven, precies naar de smaak van de opdrachtgever. Maar als je goed luistert, zul je altijd horen dat ze ergens haar eigen twist meegeeft.

Dat is Eveline. Waar zij komt, laat ze haar sporen na. Mensen zullen weten dat zij er geweest is. En met succes, want de tevreden en enthousiaste reacties blijven nooit uit waar Eveline haar stem heeft laten horen, haar arrangementen heeft gebracht of zelfs alleen maar haar gezicht heeft laten zien. Want slechts door een praatje te maken met Eveline krijg je stiekem al een kijkje in haar open, positieve en humoristische manier van leven.

Een muzikaal ontzettend getalenteerde, harde werkster met een grote passie, een dijk van een stem en een goed gevoel voor humor. Zo zou je Eveline in het kort kunnen omschrijven. 

 


Evelien Kraakman schrijft over Eveline:

Ik heb Eveline gevraagd een nummer te schrijven over onze zoon en pasgeboren dochtertje. Eveline heeft een prachtig nummer gekozen wat geheel past bij de sfeer van het nummer.

De songtekst is helemaal naar wens. Ik heb input gegeven en Eveline gaf me na concept 1 de gelegenheid nog wat aanpassingen aan de tekst te doen. Ik kreeg het idee dat het schrijven van de tekst Eveline gemakkelijk afging.

En dan natuurlijk de zang: Eveline heeft velen tot tranen geroerd met dit liedje. Samen met de tekst en haar fantastische stem is dit nummer iets wat ons heel dierbaar is en zeker ook later voor de kinderen iets speciaals zal zijn. 


Wilt u ook een review achterlaten,  stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com.