Live muzikanten

Eveline heeft in de loop der jaren een breed netwerk van professionele muzikanten opgebouwd met wie zij veel samenwerkt. 

 

Bent u op zoek naar een feestelijke coverband voor uw bruiloft? Dan is Coverband Syncopate wellicht een optie voor u. Deze fantastische band, waarvan Eveline de zangeres is, bestaat uit ervaren, goede en professionele muzikanten die werkelijk elke stijl kunnen spelen. 

Denkt u aan heerlijke achtergrondmuziek voor tijdens uw diner, of andere evenement? Dan wilt u misschien liever een kleinere setting. Alleen zang en piano, of een gitarist, of percussionist? Alles is mogelijk!

 

Wilt u meer informatie, of Eveline met live muzikanten boeken,  stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com.

 


Songwriter

Vocal producties


Eveline schrijft haar eigen nummers al van kinds af aan. Haar inspiratie hiervoor haalt ze uit het dagelijks leven en alles wat ze om haar heen ziet en hoort. Hierdoor zijn haar nummers herkenbaar voor ieder persoon.  Bent u op zoek naar dat ene nummer, speciaal voor u, of misschien als bijzonder en persoonlijk cadeau voor een vriend/vriendin of geliefde van u? Eveline schrijft dit voor u, op basis van door u aangeleverde informatie. En indien gewenst zingt ze deze ook voor u in.

 

 Eveline schreef eerder al vele nummers in opdracht. Ook heeft zij veel nummers geschreven voor de EP van Pure en uiteraard is ook haar album door haarzelf geschreven en gecomponeerd.

Gaat u een cd opnemen of bent u hier al mee bezig en zoekt u iemand die u kan ondersteunen, begeleiden en tips kan geven? Eveline is een ervaren studiozangeres en vocalproducer. Zij weet precies wat uw muziek nodig heeft en hoe u dat in praktijk kunt brengen.  Met haar praktische en duidelijke aanwijzingen, haar frisse ideeën en haar bemoedigende enthousiasme weet ze het beste uit elke zanger(es) te halen.

 


Wilt u meer informatie over songwriting of vocal productie, stuur dan een e-mail naar info@evelinemusic.com.


Stop Rewind Play

Na zoveel jaren vooral op de achtergrond gewerkt te hebben was het voor Eveline in 2014 tijd om haar eigen solo-album uit te brengen. Dit album, met de naam “Stop, rewind, play”, is een weerspiegeling van Eveline zelf. Een album waarop nuchterheid, luchtigheid en diepgang elkaar afwisselen, zo nu en dan met een knipoog. Op dit album werkt ze samen met Henk Pool, producer en songwriter en onder anderen bekend van het award winnende nummer ‘Testify to love’, en het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’ uitgevoerd door Marco Borsato, waarmee hij platina won. Daarnaast hebben ook Aäron Ayal (bekend van Idols) en Iris Kroes (Winnares The Voice of Holland 2) een mooie bijdrage aan het album geleverd. Alle vocale arrangementen komen van haar eigen hand.

 

De lichte RnB/Popsound met een vleugje soul is Eveline op het lijf geschreven. “Ik heb na zoveel jaren en zoveel ervaringen mezelf goed leren kennen en weet precies waar mijn krachten liggen en waar niet. De keus om nu pas met mijn eigen album te komen is dan ook de enige juiste. Dit ben ik en ik ben er ontzettend trots op.”. 

Eind 2014 won Eveline een zilveren duif award met haar album.

 

Wilt u de cd van Eveline bestellen, neem dan contact op via het formulier onderaan deze website.